Projecten

"Samenwerking op basis van respect en vertrouwen is de sleutel tot een succesvol project..."


Daan Bolier - Architect

DB

Projecten...


Ik help u graag bij het realiseren van uw gezonde woonomgeving. Samenwerking op basis van respect en vertrouwen tussen opdrachtgever en architect is de sleutel tot een succesvol project. Ieder project is uniek en start altijd met een vrijblijvende kennismaking. Door een integraal ontwerpproces waarbij in vroeg stadium rekening wordt gehouden met aspecten als energiehuishouding en materiaalgebruik ontstaat een comfortabel, energiezuinig en duurzaam gebouw.

Aanpak


Na het vrijblijvende kennismaking waarin we uw wensen bespreken ontvangt u een prijsvoorstel uitgesplitst per fase. Daarin wordt duidelijk omschreven welke werkzaamheden zijn opgenomen.


Fases:


1. Voorontwerp

Wat kan er? Wat mag er? Is er een vergunning nodig? - Met het resultaat kan indien nodig een vooroverleg bij de gemeente en/of welstand worden aangevraagd.


2. Definitief ontwerp

Bouwkundige uitwerking conform het bouwbesluit. - Met het resultaat kan (indien nodig) een omgevingsvergunning worden aangevraagd en kunnen aannemers een offerte opstellen.


3. Uitvoeringsgereed ontwerp

Overleg met de aannemer en uitwerken van het ontwerp ten behoeve van een optimale uitvoering.Bovenstaande is een voorbeeld, inhoud per fase wordt afgestemd op uw project en specifieke wensen.