Woningbouw projecten

Duurzaam wonen met gelijkgestemden waarbij we voorzieningen zoals een moestuin delen maar ook rust en privacy kunnen opzoeken: dat is de woonvorm waar wij van dromen...

Woningbouw


Wilt u graag betaalbare, aantrekkelijke en gezonde (recreatie-) woningen wil realiseren? Als particulier collectief (CPO), ondernemer of ontwikkelaar? Energieneutraal bouwen en bouwen met gezonde materialen zijn uitgangspunten die hieraan bijdragen, mits in vroeg stadium geïntegreerd in het ontwerpproces. Door de transitie naar een circulaire economie wordt de milieubelasting van materialen een belangrijke factor in de materiaalkosten. Door rekening te houden met waardebehoud van de materialen, gebruik van duurzame energie en het integreren van flexibiliteit ontstaat toekomstbestendige woningbouw.


Door gebruik van geïntegreerde software voor het analyseren van energieprestatie en LCA (levens cyclus analyse) van de materialen wordt in de ontwerpfase bijgestuurd voor een optimaal resultaat. Hierdoor komen we bij de BENG toets en MPG berekening niet voor verrassingen te staan.


Waarom een architect inschakelen?


- Uniek ontwerp

- Advies op maat

- Brede kennis van bouwtechniek en bouwregelgeving

- Professionele vertegenwoordiging tegenover gemeente, welstand en uitvoerende partijen

- Controle van de kwaliteit

- Minder kans op onverwachte extra kosten